25 مرداد 1393 - 5:23 شناسه خبر: 244 نسخه چاپی

در گفت‌وگو با پایگاه خبری کانون صنایع غذایی مطرح شد؛

99 درصد آبلیموهای فاقد پروانه تقلبی هستند

99 درصد آبلیموهای فاقد پروانه تقلبی هستند در گفت‌وگو با پایگاه خبری کانون صنایع غذایی مطرح شد؛
مشاور عالی کانون انجمن های صنایع غذایی ایران درباره جلسه اخیر اعضای این کانون با مدیرکل غذای سازمان غذا و دارو توضیحاتی را ارائه کرد.بهروز فروتن در گف ...

مشاور عالی کانون انجمن های صنایع غذایی ایران درباره جلسه اخیر اعضای این کانون با مدیرکل غذای سازمان غذا و دارو توضیحاتی را ارائه کرد.

بهروز فروتن در گفت‌وگو با خبرنگار پایگاه خبری کانون انجمن‌های صنایع غذایی ایران توضیح داد: در این جلسه بنده پیشنهاد نظارت بر سوپرمارکتها و توزیع مواد غذایی در سوپرمارکتها را مطرح کردم که براساس این پیشنهاد می‌توان شاهد اشتغالزایی مناسبی نیز در این حوزه بود.

وی با تاکید بر ضرورت اتحاد و هماهنگی هرچه بیشتر فعالان صنایع غذایی با یکدیگر عنوان کرد: تفاهم نامه امضا شده بین کانون انجمن‌های صنایع غذایی ایران و سازمان غذا و دارو می‌تواند به نظارت و پایش هرچه بیشتر صنعت و بازار غذای کشور کمک زیادی کند.

مشاور عالی کانون انجمن های صنایع غذایی ایران همچنین گفت: بعد از اظهارات بنده درباره لزوم نظارت بر توزیع مواد غذایی در سوپرمارکتها آقای میررضوی، دبیر سندیکای صنایع کنسرو عنوان کردند که 99 درصد از آبلیموهای بدون پروانه موجود در بازار تقبلی و غیراستاندارد هستند که باید هرچه سریعتر زمینه برای جمع آوری و برخورد با آنها فراهم شود.

همچنین محمدمیررضوی، دبیر سندیکای صنایع کنسرو ایران نیز در گفت‌وگویی جداگانه با خبرنگار پایگاه خبری کانون انجمن‌های صنایع غذایی ایران تاکید کرد: بنده در جلسه مشترک کانون انجمن های صنایع غذایی و سازمان غذا و دارو عنوان کردم که 99 درصد از آبلیموهای فاقد پروانه موجود در بازار غیراستاندارد و تقلبی هستند که از نهادهای مسئول می خواهیم هرچه سریعتر نسبت به جمع آوری این محصولات از سطح بازار اقدام کنند.